Topím se...

Topím se...

Anotace: Nemám co bych dodala, někdo pochopí, někdo ne.. Co bych dala za to nechápat..

Padají
všechny zábrany,
co vázaly má ústa.
Padají,
skolené jizvami,
tím jsem si jista.

Hráz přetekla,
teď jen naslouchej
a buď můj.
Hráz přetekla,
tak neutíkej,
teď jen stůj.

Do očí se mi podívej,
proud slov nezastavíš,
tak už se nesnaž.
Do očí se mi podívej,
osud svůj nezvrátíš,
tak už pravdu mi ukaž.

Jen dovol mi Tě políbit,
sama to zastavím,
ač zevnitř krvácím.
Jen dovol mi Tě políbit,
něžně Tě pohladím
a z očí se ztrácím.

Utrápená pod tíhou
Tvých krásných očí,
pokaždé Ti odpustím.
Utrápená pod tíhou,
svět se mnou se točí,
brzy Tě opustím.

V moři žalu,
co u Tebe mění se v smích,
pomalu uvadám.
V moři žalu,
v úsměvech Tvých,
náručí smrti propadám.
Autor Adie.80, 29.11.2008
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: AndyKo, Fighting Dreamer, Teny, jedam, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak, tak... je krásná...úplně chápu...ST...Andy

30.12.2008 23:32:00 | AndyKo

nápodobně...moc hezky napsaná...bolavá, ale krásná...drž se;)

01.12.2008 22:41:00 | Fighting Dreamer

pěkné..také se v tom asi nalézám...

29.11.2008 22:05:00 | Teny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí