Ulice

Ulice

Anotace: ..

Ulice s tichou náplní,
jen mlhy opar se z ní line,
občas se stínem zavlní,
s temnotou noční tiše splyne,
pak studený a vlhký dech,
ti mlčky sjede po zádech,
jen svetlo lampy prosvítí,
lem tvojí tváře zachytí,
pak kroky vedou do neznáma,
však cesta tvá je jednou dána,
a ta tě vede za tvým snem,
pohrává si s tvým osudem,
a pavučinu kolem tebe,
svým zlým i dobrým srdcem přede...
Autor lovelienka, 29.11.2008
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Holis, Ďábel sám, Teny, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, trochu tajemná báseňka.

21.12.2009 08:11:00 | Pevya

Vítej :)

02.12.2008 18:38:00 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí