Zloba

Zloba

Anotace: ..

Stesk a zloba ve mě vřoucí,
myšlenky mé nažádoucí,
v hlavě mé se sytě kupí,
pohled nevýrazný - tupý,
a oči - pohled útoku,
vyřknutý soud všech proroků,
co osud můj už zpečetili,
pohledem, který černobílý,
co vrtá v mojí černé duši,
a tlukot srdce nepřehluší,
můj nářek, ani sténání,
co k šílenství mě dohání,
a nutí skočit do propasti,
utrpět krutou ránu na cti...
Autor lovelienka, 29.11.2008
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, Holis, Ďábel sám, Teny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím v tom víc než zlobu - beznaděj, smutek, zoufalství...

29.11.2008 21:44:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí