Nic není jisté

Nic není jisté

Anotace: ani hvězdy?

Bloumám a bloudím,
tam kde prach je,
ve svém snu tu bdím,
naděje?

Nesmysl!

Už je to dávno přes rok,
kdy v divadle jsem tě políbil,
a dnes jsem toho pocitu otrok,
tak hluboko se ve mně usídlil.

Až jsem ho v srdci opět okusil,
má to tak být?
Čím jsem se tak provinil?

Že sám neumím být?
Že láskou chci žít..
Že v nocích toužím hladit,
...tváře anděla...

A kdyby blesk mi srdce rozťal,
snad vytekly by třpytivé slzy,
kéž bych tak hvězdu objal,
ať se mi zjeví brzy...

Jen ony jsou mými společnicemi,
které nikdy nezmizí...
I když, kdo ví?
Nic není jistý...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 29.11.2008
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, BARBYE, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný :)

06.12.2008 15:28:00 | mauvais-ange

je a není...

29.11.2008 19:02:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí