Konec pohádek

Konec pohádek

Anotace: Báseň ze sbírky Poezie LSD

Slunce už svou tvář za mrak mi skrývá,
konec je pohádkám tak jak to bývá.
Stíny se dlouží a neznají strach,
vše co je teď to změní se v prach.
Marně dnes vzýváš Boha a jeho milosrdnou tvář,
ten idol už dávno ztratil svatozář.

Zbytečně se modlíš a vzýváš všechny svaté,
kašlou na tebe i když topíš se v blátě.
Jen šetři dech je to jediné co máš,
jen ten dech a srdce,
kterého jednou stejně se vzdáš...
Autor Little.mikee, 01.12.2008
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, střelkyně1, Roger, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí,i když trochu optimismu by ti opravdu jenom prospělo.:o))

01.12.2008 11:57:00 | střelkyně1

povedená, i když optimismem nehýří..

01.12.2008 00:40:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí