Nezapomenout

Nezapomenout

Anotace: je to důležité

Každým dnem se to blíží,
mám strach, že až budu umírat,
v tom myšlenka mě tíží,
že budu všeho litovat...

A mám tu smůlu nebo štěstí,
že trochu jinak na to nahlížím,
že nechci žít marností,
jak bez dechu tu ležím...

Užívej dne, je to rčení,
a já bych rád i nocí užíval,
však nevím jak... štěstí není,
asi jsem ho nikdy nezasluhoval.

Tak se odeberu k dnešnímu snění,
ať nikdy nezemře v zapomění..

To, že jsem život chtěl žít.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 01.12.2008
Přečteno 326x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, Holis, JR, BARBYE, páááááááá, strašidýlko-střapatý, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět smutná, ale moc hezky napsaná...*:)

07.05.2011 09:06:00 | PIPSQUEAK

"Jen ve svých snech jsme svobodní." I já pořád sním, i s očima dokořán...

06.12.2008 15:32:00 | mauvais-ange

ST za pocity... člověk umírá, když ztratí schopnost snění.

01.12.2008 21:49:00 | JR

Snění je lepší než smutnění :)

01.12.2008 16:32:00 | BARBYE

to je pekne...

01.12.2008 06:16:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí