Náznak deprese

Náznak deprese

Anotace: ...

Vítr si proplouvá krajinou,
kapky opouští nebe,
já odcházím za jinou,
přitom chci jen tebe.

Meluzína nahlas vzlyká,
samota má přítele,
Quasimodo si na hrb zvyká,
tma se tváří vesele.

Stařec hledá své moře,
slunce nemá svůj stín,
já zasažen nožem
a Neruda neví kam s ním.
Autor honnnzik, 01.12.2008
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Vlk v rouše, Lilly Lightová, loverose91, Belmon, Jajja, CyaNide
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teskná, ale krásná. ST

16.01.2009 11:05:00 | Lilly Lightová

Zachytil si na papír moje pocity... pěkně smutná

18.12.2008 17:25:00 | Jajja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí