Nad řekou....

Nad řekou....

Anotace: ..... zrovna mi nejlíp na dušičce nebylo :-(....

Bouřící řeku pod sebou slyším,
stojící na mostě,ovívána větry,
skočit dolů neskonale toužím,
ale vím že s teboou chci trávit dny.

Nohu bosou nad tu propast dám,
zbělá mi pod mrazící vodou,
protže tě pořád ráda mám
i přes srdci napáchanou škodou.

Vítr fičí a rozfouká mě vlasy,
kteréletí jak ptáci k obzoru,
slza se skrýva na konci mé řasy,
já nepoletím,ale dolů.

Smrt stojící opodál,
ví že dnes nepochodí,
protže já chci žít dál
a žádný cit mě dolů neschodí!!!
Autor veverka.danca.007, 01.12.2008
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Martin Němeček, JR, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) jé... podobný styl psaní, tahle se mi líbí, je lehce naivní a něžná. Líbí.

01.12.2008 22:06:00 | JR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí