Escape..

Escape..

Anotace: .. smích přes pláč

Mise se skončila, čekají za mnou
až báseň odklikám, hned na to šlápnou
odlétám nadycky, zpátky jízd není
cosmic odysey jsou k zešílení

několik vteřin snad, než kotvy zvednou
smát se smím naposled teď ještě jednou
nevidím přes slzy, i to je k smíchu
sám sobě směju se v hrobovém tichu

křídla mi odpráskli, prý bych jim utek
učím se zpaměti spis plný důtek
tohle si zodpovíš, anděli padlý
do krachu doved´s tvý kšefty a handly

ne, já se nevzdám, teď musím je přelstít
andělé paklíč maj ke z pekla štěstí
zkrat od slz zajiskřil, v kouři jim mizím
chtěla´s říct něco?.. Please, wait, I´m too busy
Autor Petbab, 02.12.2008
Přečteno 292x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Němá, Simísek, LucQa, Psavec, NikitaNikaT., labuť, Mbonita, danaska, enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, pocitová.. A přesně tak.. nevzdávej se.. :)

02.12.2008 18:39:00 | LucQa

Tak ta úplně poslední věta to skvěle zakončila. Dobře napsané a vyjádřené dílko. Dost myšlenkové s jistou hloubkou. Nevzdávej se...

02.12.2008 13:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí