Arión

Arión

Anotace: Arión vezme věnec a v odměnu zpívá...

Sbírka: Odlesky

Harfa s jednou strunou
vlna i s korunou
z pěny dní.
Než se rozední
zahraje na stéblo
píseň poslední.
Koruna z prutů hlubin,
ještě ho nezahubí
až zítra.
Možná, že z jitra
delfín se unaví
hvězda zakmitla-
-a je pryč.
Autor voedor, 02.12.2008
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí