Smysl

Smysl

Anotace: ..bez anotace..

Drž mě, drž mě, drž mě pevně,
přimkni mě co nejvíc k sobě,
tak, až s dechem nevystačím,,
ve chvíli stanu na vždy tvým.

Sevři mě v dlaních nenasytně,
spoj dvě srdce v jedno,
svým teplem stále hřej mě,
dám ti ze mě všechno.

Rozzař úsměv, ať bolí mě tváře,
dýchej víc než zhluboka,
ať pohltí mě hvězdná záře,
vrať mi štěstí do oka.

Zkrať věčnost na pár vteřin,
které pro tebe tu budu,
zbav mě srdečních modřin,
a já už nikdy neodejdu.

Vrať duši klid, co dávno neznám,
očisti mou mysl,
ať více nikdo nejsme sám,
dej mi smysl.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 04.12.2008
Přečteno 286x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, strašidýlko-střapatý, *whatsoever*, páááááááá, Axis, STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc hezke...libi se mi to, taky ted hledam smysl, ale nejak ho neumim najit

06.12.2008 10:17:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí