Parte

Parte

Anotace: Co znamená tenhle papír? Nejde ani slovy vyjádřit.

Obálka s černým pruhem nic hezkého neznamená.
vytahuješ kus papíru s černým okrajem.

Jeho čtení.bolí přitom víc než kde jaká zpráva
všechny starosti náhle nejsou nic.

Není to jen obyčejné psaní něco znamená
náhle u srdce nás bolí a na něco vzpomíná.

Na chvíle s blízkým prožité na chvíle
zlé i dobré.

Není to jen kde jáká zpráva nejde už nic
jediné co nakonec zbývá

Obléknout se do černého a blízkého
vyprovodit.

¨

Autor Mausik, 04.12.2008
Přečteno 743x
Tipy 9
Poslední tipující: WerunkaaXD, Iwushak..., Dedillope, Bíša, Paulín, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hladím po duši...
znám to
znám
bolí to
to víš sám..

04.12.2008 18:21:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí