těžká duše

těžká duše

Anotace: stav duše

Duše ztěžkla od žalu a hněvu
Je jimi zarostlá jak amazonský prales
Je černá jako úhel
A potřebuje leda něhu

Snad ta by pomoci jí mohla
I když nevím, zda by před ní neztuhla
Duše těžká zůstane
Protože něha před ní opadne

Těžký úděl čeká ji
Neví teď co dál
Jen vítr kolem ní vál

A tak duše zplesnivěla
Bez dechu a života
Do pekla se odvlekla
Autor grohy, 05.12.2008
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí