Krásné sny...

Krásné sny...

Anotace: (5.12.2008) - vzpomínka na Ajdu (*23.2.1993 - +28.11.2008), fenka jezevčíka, byla babičky, ale vyrůstala se mnou :'(

Nemoc, stáří, bezradnost...
Tvé tělíčko podlehlo...
K tomu - pohybu neschopnost...
S mým srdcem to vše velmi hlo...

Smrt je přirozená...
Tak proč jí pomáhat???
Injekce byla přichystaná...
Už nikdy nebudeš se radovat...

Doufám, že nyní je Ti lépe...
Já slz jsem prolila již mnoho...
Nebylo to od Nich slepé...
Bylo na tebe příliš toho...

O ničem jsem předem nevěděla...

A to jediné, co mě teď DOOPRAVDY mrzí...
Když jsem Tě naposledy viděla...
Nevěnovala jsem Ti moc pozornosti...
Nepohladila jsem Tě...
Nepromluvila jsem na Tebe...
Náležitě jsem se s Tebou nerozloučila...
Netušila jsem...
Že naše setkání...
Mohlo být...
TO POSLEDNÍ...

Už NIKDY Tě neuvidím...
Už NIKDY Tě nepohladím...
Už NIKDY nepohlédnu do Tvých hlubokých hnědých očí...
Už NIKDY...

V mém srdci je však pro TEBE místo navždy...
Krásné sny...
Autor B.a.r.b.a.r, 05.12.2008
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: kucky, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám ty pohledy hlubokých očí...

05.12.2008 23:02:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí