Prokletí

Prokletí

Anotace: když jde malý bobr spát

V nocích prázdna,
se myšlenka spřádá,
jen zhasnout světla,
a...

A ticho a tma, krásné nebe.
Připomíná mi život, tebe...
Nadále láme mě ta role,
bez křídel zůstávám dole.

Všeho se mi dostává mlčení,
nezasluhuji vysvětlení,
a nevím koho se ptát,
kdo odpovědi může mi dát?

Proč?

Proč nic jak dřív nechutná,
proč vrací se vzpomínka matná,
proč necítím důvod tu být,
proč je tak těžké snít.

Člověk pokazí co může,
ani já nejsem vyjímkou,
zvadnou nejhezčí růže,
i naděje zaniknou.

Už nevnímám čas, tak jako jiní,
pro mě další dny kouzelně nevoní,
počítám vteřiny, do tý poslední,
Budoucnost? Ta pro mě dávno není.

Asi zas jednu noc poprosím,
ať se víc budit nemusím...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 06.12.2008
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, strašidýlko-střapatý, Holis, *whatsoever*, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne dilko,,,taky jsem v noci nespavala.ale to stesti prijde ale az jak to nebudes cekat.uvidis ze zas bude vse ok,,,ani ja tomu neverila dokud me to nepotkalo

09.12.2008 06:06:00 | strašidýlko-střapatý

Nepros noc.. stejně neposlouchá..

07.12.2008 10:41:00 | *whatsoever*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí