Výjev slunce

Výjev slunce

Anotace: utrpení slunce

Ohnivé slunce zářící nad temnotou
Vysává pot a špínu
Masy svinstva proti němu jdou
Házejí po něm hlínu

Asi nepřestanou, dokud nezničí jej
Ono branou nepustí pak je
Ono vykašle se na vše pozemské
Ono vrátí nám to větší silou!!!

Nevěřím v odpuštění
Nevěřím v mlčení jeho
Uvěřím až dostanu se k němu
Uvěřím až potkám něhu

Obličej můj odvrácen od nich zůstane
Obličej jeho křeče popadne
A vřískot nastane!!!
Autor grohy, 06.12.2008
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí