Proměna

Proměna

Tupá bolest kalí smysly,
proráží mi čelo,
sny o křídlech co by nesly,
daleko to tělo.

Tak včera jsem uhlehl,
a oči prozradily světu,
nijak jsem s tím nepohl,
že pořád je tu!

Ach oči prokleté,
kde se ve vás ta sůl vzala?
Oči smutkem zalité,
v nich obrazy voda smyla.

A úsměv šílený v nářku se skrývá,
tam uvnitř minulost tě sžírá.

Klid ve spánku hledat, omyl,
tu noc jsem se ve snech ztratil.

První sen, byl zapomněn,
v tom snu měl jsem hřejivý pocit,
krví jsem z něj byl vytržen,
tak rázem jsem se v krvi ocit...

Děsivá představa, když z milování,
vytrhne tě bolest,
když se láska neubrání,
a milence potká trest.

A všude, kde dřív dobře bylo,
tam všude se vše proměnilo.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 06.12.2008
Přečteno 372x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, strašidýlko-střapatý, Holis, slečna Nefertiti, *whatsoever*, Jaros.ml
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

změna je život,,,a život je boj,,, tak bojuj

09.12.2008 09:29:00 | strašidýlko-střapatý

Každý to známe..

07.12.2008 10:37:00 | *whatsoever*

Hezke moc!!!

07.12.2008 01:50:00 | Jaros.ml

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí