Kdo víííí??

Kdo víííí??

Anotace: i dont know...:--((

kdoví kde skončí naše duše
kdoví jestli po smrti najdeme klid
kdoví kolik jen zla člověk vytrpět může
kdoví jestli za rok budem oba žít...

kdoví co zítřek přinese
kdoví kde skončím bez tebe
kdoví proč déšt padá dolů
kdoví proč my dva nikdy nebudem spolu

kdoví proč dobro přestává vítězit nad zlem
kdoví proč si mi tehdy dal sbohem
kdoví proč svět zdá se být tak zlý
kdoví kde jsem já a kde jsi ted ty..

kdoví co s námi život udělá
kdoví proč jsem konala jak jsem neměla
kdoví proč moje duše trpí
kdoví co zůstane po naší smrti..

kdoví proč ještě stále věřím na zázraky
kdoví proč se dopouštíme chyb
kdoví proč je jich mraky
kdoví proč jich litujem až je to houby platný

kdoví proč čekám na to co nemůžu mít
kdoví proč myslím že svět může lepším být
kdoví co si tvoje hlava myslí
kdoví proč stále myslím na nesmysly..
Autor Dedillope, 07.12.2008
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: Quigleika, Mademoiselle Drea, mourovatákočka, Psavec, NikitaNikaT., fuu
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A bude to někdy někdo vědět? Toť otázka, to je to, oč tu běží...

04.01.2009 23:33:00 | Mademoiselle Drea

Správná otázka. Kdo ví?

07.12.2008 19:29:00 | Psavec

Na tohle mužeme přijít jen my sami, někdy je to hned, jindy déle...

07.12.2008 15:50:00 | NikitaNikaT.

Kdoví:D

07.12.2008 15:26:00 | klarass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí