Osud

Osud

Anotace: Krátké zamyšlení, někdy asi před 10 lety.

Proč myšlenky utíkají, naděje slábnou?
Proč já mám tuhle nemoc zrádnou?
Modrá je naděje, černá je smrt!
Řekni mi osude, cos mi v kostkách vrh?
Šestka je smrti převozník, čtyřka zas černý hábit.
Řekni mi osude, proč mám být zabit?
Já nechci, nechci, smrti se vzpírám.
Řekni mi osude, proč já umírám?
Mlčíš a na rakev hlínu mi házíš!
Řekni mi osude, proč mě doprovázíš?
Vidím záři měsíce a cítím jeho teplo.
Řekni mi osude, je to nebe nebo peklo?
Autor Aisa, 07.12.2008
Přečteno 336x
Tipy 12
Poslední tipující: Zdeněk Farkaš, enigman, hezule, Paulín, Holis, Květka Š., WAYWARD, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj Aiso.
Není to nebe ani peklo, je to jen život
takový jaký jsme si ho udělali.
Přeji úsměv na líci
štěstí pak přijde samo.

09.12.2008 20:50:00 | Paulín

...je dobrá ST...vítej na Literu :-)

09.12.2008 13:41:00 | WAYWARD

ST! je za obsah, hodně působivý, sice pro mě hodně smutný, ale takový výstižný... až reálný.

08.12.2008 06:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí