Vlka tichý ryk

Vlka tichý ryk

Anotace: per-mutace polovičky bez druhé

Otevřu oči - nikdo
Nasaju vzduch - nic
Hmatám kolem - prázdno
Špulím uši z plných plic

Sednu v posteli - slzy
Promnu pěstmi oči - štipot
Upadnu hladem - brzy
Mrazivý pocit - vnitřní pot

Kroky sanitou - bílé peklo
Tekuta hygiena - odtékající
Samota s pastou - zrcadlo
Samota u kavy - nekončící

Cesta ranním šerem - boj
Celodenní boj - šerosvit
Ruleta s revolverem - hoj!
Cesta večerem - nutno snít

Rituály podenní - jdou vhod
Nezáživný život - zvlčivce
Z povztahu manění - očí těkot
Poslední bod - nezastavím se
Autor Mladý pán P., 08.12.2008
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: slečna.závist, Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sup-rový

11.05.2009 18:48:00 | Romana Šamanka Ladyloba

na mne je to moc heslovitý, sekaný takový - aj dyž tam sou fajn místa... :o)

08.12.2008 10:15:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí