Závěrečná

Závěrečná

Anotace: Básnička pro Libora(Eifella) při jeho posledním dni ve škole....Nelekejte se, je to psané při přednášce tudíž tomu nebylo věnováno moc času :-) Tak 10 minut :-)

Tak je to tady, odjíždí s ním bus
a z naší party odpadá další kus. 

Paráče, softlab a další kraviny,
valily se na něj jako laviny. 

Nakonec pro něj ale přece jen,
neskončil jen blbej den. 

Odchází za lepším snad,
bude tam, ale rád? 

Možná ano, možná ne, kdo to ví?
Jen šéfík nahoře, ale ten nepoví. 

Proč to píšu? Že by jen tak?
Kdepak, mám tě rád a nejsem had. 

Nakonec ti povím, chce to vinnej sklípek,
protože seš dost dobrej týpek.
Autor serials, 08.12.2008
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Eiffel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedno oko nezůstalo suché... jen tak dál

09.12.2008 15:49:00 | Eiffel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí