Studený čumák

Studený čumák

Anotace: ....nemám slov.....

Má snaha zase za své vzala,
když básničku jsem tobě psala,
jsi studená,jako psí čumák,
tvé city se vypařily-jako šumák.

Já bez tebe rady si vím,
nehledám smíření,jen přát jsem ti chtěla,
že nebyl to dobrý nápad,teď jistě sním,
zapomeň na to-seš přeci skvělá.

Nosánek nahoru už zase máš,
jen nemáš nic,čím bys zářila,
rodinu svojí,ty málo už znáš,
jen pokračuj dál-proč by ses trápila?

Ty nemáš věc,co se jí říká svědomí,
s tím dávno jsem se smířila,
máš pocit,že každý tě hned ohromí,
však jednou poznáš-že ses mýlila.

Dármo tu budu mrhat veršem,
někomu,kdo nemá kousek citu,
já vím,jsem celkem snadným terčem,
jednou to poznáš-bez soucitu...
Autor sondulacek, 08.12.2008
Přečteno 324x
Tipy 11
Poslední tipující: j.c., NikitaNikaT., Holis, Mbonita, WAYWARD, Marfuša, Bíša, hezule
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až budeš s ním zas pod šeříkem
oslněna zpěvem ptáků
marně psát pod vlastním nickem
vraz mu jednu do čumáku
:o)
Jiří senior

09.12.2008 21:08:00 | j.c.

Lehce ostrá, spíše bych řekla hodně upřímná, zřejmě zvýšený hlas, leč smutný pocit... z teho všeho. ST! za obsah.

09.12.2008 18:52:00 | NikitaNikaT.

Dobrá básnička, líbí se mi

08.12.2008 19:46:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí