Michel

Michel

Anotace: Wayl, asi tam někoho poznáš a vlastně mu to asi bude z části podobné.

Michel mě nevaďí,
že jsi pyšný.
Michel mě nevaďí,
jak si hříšný.
Michel mě nevaďí,
jak jsi panovačný.
Michel mě nevaďí,
po krvi, že jsi lačný.
Michel mě nevaďí,
že býváš vybíravý.
Michel mě nevaďí,
jak pohled tvůj je schovívavý.
Michel mě nevaďí,
jak jsi odtažitý.
Michel mě nevaďí,
že jsi ostražitý.
Michel mě nevaďí,
že jsi nenasytný.
Michel mě nevaďí,
jak nejsi neodbytný.
Michel mě nevaďí,
že polibky mi neoplácíš.
Michel mě nevaďí,
že se mi v noci ztrácíš...
Autor ShootingS, 10.12.2008
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí