Melodie snů

Melodie snů

Bolestivý úsměšek,
tak jak tenkrát,
ty jak v ulitě šnek,
a já chtěl bych vstát.

Snad není pravda jako ten,
plný bolesti a arogance sen,
je to jako další den,
zbyly zničené trosky jen.

Vstávej, odpoutej se od těch,
očí pálivých,
nehledej v nich více útěch,
útěch bolavých.

Tak dost, takhle to dávno bolet nemá,
už nemá to dál cenu,
tak těžce a zdlouhavě se zapomíná,
po bolestivém snu.

V očích svých jsem,
dávno ničím,
zbytek si vem,
světu nestačím.

Hudba tak nádherně zní,
ač všechno se mění,
nikdy nepřijde zapomnění,
duše má mě uhání.

Jdi k čertu, jdi k ní,
Ještě tu jsi šílenče?
Zazpívej si s námi:
"Girl, boy, girl, boy."
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 10.12.2008
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, jedam, *whatsoever*, slečna Nefertiti, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všechno zahodit...a začít od nuly..někdy je to hodně dlouhý a bolavý...a někdy jediná cesta aby člověku na hlavu nešlapala neustále jeho minulost... nikdo nejsme svatej.. tohle je moc hezký :o)

10.12.2008 21:56:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí