zprávy, záznamník, tonik, bez slov

zprávy, záznamník, tonik, bez slov

Anotace: je to smutný.. protože je mi smutno ,) ale ono bude zas dobře..

Nechávám zprávy na záznamníku,
že odcházím
a pak to zase beru zpět...
Stíhám to během jedný noci několikrát prohodit.
Ani nevím,
jak to obvykle ráno končí.

Možná jenom hořkej tonik
v prasklý skleničce
dokáže spravit mý ranní bolístky
z nevyspání, ze smutku, ze stesku.
Nikdy nepochopíš, jaký to je...
... pít kafe a cejtit fakt hnusnou chuť,
snažit se něco vysvětlit
a nemít slova,
nebýt slyšen.

Tak jak chci,
tak tě miluju,
hledej si v tom lež a klidně i pravdu.
/počítej si procenta,
počítej si co chceš./
Chybíš mi,
když s snažím v noci odejít
a zas to beru zpět...
Několikero rozhodnutí v dlaních,
náš osud v rukou
a přitom mám pocit..
.. zajímá tě to ještě?

Poslechni si záznamník,
udělej si kafe,
umej si hlavu
a nezapomeň za sebou zamknout.
Pokusím se o to samý.
Přečteno 335x
Tipy 11
Poslední tipující: Vlk v rouše, el viento, Mademoiselle Drea, J.U. Ray, Fighting Dreamer, lexus, Renatka, Billy Idol
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jezis..prosim te me prerad si to do spravny kolonky jo?:D:D..tyve...ta uzkoprsost!!!aaaa....krasne popsana bolest, smutek, stesk...si dobra...

19.01.2009 20:09:00 | veronika

1***

07.01.2009 11:27:00 | el viento

Asi vím, jak se cítíš... Neboj, určitě bude líp.

07.01.2009 11:20:00 | Mademoiselle Drea

hmm, spis nez proza to na mne pusobi jako zacatek nejake povidky, uvod.. nenasla jsem na tom nic, cim by mi to pripominalo basen, ackoliv jako text to zle neni, ovsem ne sem...

11.12.2008 22:25:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí