Dotek

Dotek

Jak čas po vteřinách plyne,
v té prapodivné zimě,
noc v den zas zanikne,
aby přišel pro mě.

Být tak prázdný a přitom tak plný,
je nehřejivý pocit,
tak vzpomínám na sen matný,
z nějž v den jsem se ocit.

V něm víc dotek znamenal,
než králů bohatství,
když ruku jsem natahoval,
daleko, tam, pro štěstí.

Jen dotek lehký,
na chvíli pocítit,
dotek tak hebký,
ruku v ruce jít.

A svět rázem v sen proměnit,
ten sen,
z kterého se nechci probudit,
však je den..

Tak nechť snění,
odejde v zapomnění.
I dotek.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 11.12.2008
Přečteno 324x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE, Holis, páááááááá, strašidýlko-střapatý, *whatsoever*, Tygropes, jedam
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojemně krásná...*:)

08.05.2011 15:45:00 | PIPSQUEAK

Nechtěj aby snění a dotýkání odešlo v zapomění, co by nám potom zbylo?

07.06.2009 08:30:00 | BARBYE

lehký dotek..těžce protek..zanechal emulzi..ve světě iluzí..

12.12.2008 11:10:00 | páááááááá

to je krasny,,,hele hezoufej,kazdy je sveho stesti stujce,taky hko budes mit

12.12.2008 06:10:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí