Ukonejšit tvé srdce bolavé

Ukonejšit tvé srdce bolavé

Anotace: Báseň... Taková náladovka, potřebovala jsem se zbavit přebytečných pocitů a tak jsem to udělala tímhle způsobem..

Ukonejšit tvé srdce bolavé

Ukonejšit tvé srdce bolavé,
klesnout s tebou do temna,
dotknout se vzpomínky slzavé,
a probudit tě ze sna.

Obraz tvého úsměvu pomalu mizí mi v dáli,
nahrazen smutkem a bolestí,
mohou za to věci, které se udály,
kde jsou ty oči plné radosti?

Konejším tvé tělo,
avšak srdce je stále chladné,
nebije tak jak by mělo,
dotkla ses smrti zrádné.

Konejším sebe samu,
že nedokázala jsem vrátit ti život,
od počátku jsem věděla, že tě klamu,
neprosím o milost.

Ukonejšit tvé srdce bolavé,
nepovedlo se mi,
a teď mi mizíš v dáli mlhavé,
stýská se mi..

Klesnout na dno a znovu se postavit,
to je opravdová síla,
tok osudu jednou rukou zastavit,
a být v duši čistě bílá...

... jedině tehdy pak dokážu ukonejšit tvé srdce bolavé,
a zamezit té vzpomínce slzavé,
jež tě pohlcuje do tmy,
tak prosím... oddej se mi..
Autor BlacckHermione-Emm, 13.12.2008
Přečteno 472x
Tipy 9
Poslední tipující: J.U. Ray, Denael, Hedvika, Nút, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně zní do duše i do uší... konec je perla :o)

13.12.2008 17:11:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí