Nechci....

Nechci....

Anotace: Každý vždycky po něčem touží, ale co když už jednou nechcete vážně ...skoro nic?

Nechci cítit lásku, nechci cítit bolest..
Všechno je to stejné, má to stejný konec.
Nechci vidět úsměv, nechci cítít hněv,
nechci nemít čas, nechci slyšet řev.
Chci být mrtvá, jako hračka na poličce, chci mít klid..
nebo..snad, nebojácná lvice být?
Ta hračka, co bojovat nemusí,
... je mi milejší...
než svět ...krutej, krutě nejkrutější...
Autor Leonkaaa, 13.12.2008
Přečteno 322x
Tipy 12
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, carodejka, Duhová, Agniezka, STIMPRE, Hedvika, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi bajecna, vis dobre co chces, moc hezky jsi basen napsala. ST.

17.01.2009 23:07:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí