Víla bez křídel

Víla bez křídel

Anotace: Smolila jsem to dneska na posteli, ale neni to nic moc =)

Leží tam sama v té slepotě,
ta malá víla bez křídel.
Proč je uvězněna v temnotě?
A proč nelétá?

Láska ji zradila,
o křídla i hůlku přišla.
Svou kouzelnou moc už navždy ztratila.
Její bezhlasé výkřiky do tmy...
Začíná tiše vzpomínat,
na magické časy, kdy potkala jeho.
Stačil jí jeden jediný pohled do jeho očí.
A pak už jen dotyk, tvořený vášní i něhou.

Plané sliby o nehynoucí lásce,
to kvůli němu se všeho vzdala.
Teď se jí vše přehrává jako na filmové pásce,
své tělo i duši tomu chlapci dala.

Čekala na něj na místě smluveném,
už jako člověk tam stojí.
Čas plynul při jejím pohledu upřeném,
teď ví, že jeho sliby je už nepojí.

Nakonec šla dál.
Kam? To ani ona sama nevěděla.
Byla pro něj pouhý otrok a on byl ten král.
Její srdce pláče a láskou krvácí,
Dopředu už nechce jít.
I její duše se pomalu vytrácí,
už nemá sílu žít!
Autor Kyra99, 14.12.2008
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, STIMPRE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, tak se zrovna necitim, ale jeste pred par mesici jo... Vim jaky to je... Dekuju za pochvalu!

15.12.2008 18:15:00 | Kyra99

Moc pěkná básnička,líbí se mi, líbí se mi jaký má děj a jak je procítěna.. Nevím, jest-li je psaná k tvému životu,jak se momentálně cítíš nebo ne.. Každopádně takové stavy taky někdy jsou ... A "nic moc" to určitě není..povedla se ti! :)

15.12.2008 18:07:00 | melomanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí