Žalozpěv

Žalozpěv

Anotace: všechno odložím

V řetězech se dokola točím,
nesmyslná slova k sobě skládám,
na tohle už asi nestačím,
na to přeci nemám...

Jej to je slaboduch.

Kašlu na složitosti moderního myšlení,
kašlu na moudrosti nesmyslnýho učení.

Když vůle z těla odchází,
když zahozená květina uvadá,
další dny jen přichází,
a další tma na hlavu padá.

Tak tohle je další,
žalozpěv ve verších,
je určitě o něco horší,
než ty stovky předchozích.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 14.12.2008
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí