Nepříjemnost

Nepříjemnost

Anotace: taková ponurá náladička...

Nepříjemnost, která zradí tě
Nepříjemnost, která ublíží ti
Nepříjemnost obelstí tě
Nepříjemnost, která vrátí ti

Jen větší deprese

Náš dům shoří v beznaději
Náš stůl zející prázdnotou
Náš duch odejde z nás
Náš dluh nenaplní nás

Jen oči plné smutku a beznaděj nám zůstanou
Jen následky a vzpomínky omámené vůní sinavou

Mám strach
Z vás všech
Můj pach
Vyráží dech

Jen sedm statečných
Pluje oblohou
Jen sedm živlů
Zůstane na nohou

Ze mne duše vyprchá
Z vás, jak by smet
Jen smrtka zakucká
Smíchem, chvěje se jí ret
Autor grohy, 14.12.2008
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Tomáš Marný, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí