Šuplík

Šuplík

Anotace: tam všichni skončíme, přibližně..báseň bez rýmů

Vše se změnilo, venku není chlad,
ale uvnitř, hrozně mrzne,
nebýval jsem takový kus ledu.

To já dřív srdcem zahříval.

Však od podzimu přijde vždycky zima.
A baravné listí, to už tu není.
Tu hezkému slovu už nedokážu uvěřit,
tak svázaný sám vyčkávám.

Na očích ruce smutku mám.
Dobrotu nevnímám.
Jednou budu po sobě číst,
co jsem psal..a doufal, že zapomenu.

Pak jistě se jinak uvidím, takový jaký jsem byl...

A jak moc jsem cítil, miloval i žil.
Tak moc.. jsem snil, tolik věřil.

Teď nedokážu přiznat si,
že bych kdy ještě doufat směl,
nečekám na další jaro...
Nečekám anděla vílu hvězdu ..žádný sen.

Vím, co mám a co mě čeká, pravda hořká jen,
že nepatřím sem, to vědomí, svůj život pohřbil jsem.

Tam v šuplíku leží pár portétů,
jedny desky plný bolesti,
bublifuk, moje sny a vzpomínky.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 14.12.2008
Přečteno 258x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, strašidýlko-střapatý, JR, Myrja, *whatsoever*, amores peros, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mluvíš mi z duše, někdy bych ten šuplík chtěl vysypat, znásilnit vzpomínky a zmrznout. Teď zamrzám, chci zaplnit šuplík a nezapomenout, nejde to... přišla zima.

15.12.2008 21:55:00 | JR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí