Prázdnota

Prázdnota

Anotace: pár černých myšlenek...

Jsem svým vlastním stínem.
Životem býval jsem.
Pokrývám zimou sám sebe,
Zahaluji své vlastní nebe.

Vrhám smutek a chlad na svou vlastní zem.

Jsem svým malým peklem.
Byl jsem Tvůj veliký ráj.
V propastech temna v srdci,
na kostech hodují vlci.
po koních zbyla jen hořící stáj

Jsem svým vlastním smutkem.
Radostí mohl jsem být.
Zadusím každou chvíli
co šťastni jsme spolu byli
Nebudu o Tobě snít.
Autor Trawnikar, 15.12.2008
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí