Nenávist je síla

Nenávist je síla

Anotace: Svým způsobem to navazuje na báseň o Darth Maulovi. Může se to tak zdát. Jenže i člověk jako já se někdy cítí tak, že by nejraději zabíjel.

Oheň místo krve
necítím to prve
znáš ten pocit taky
vztek mocnější než mraky

nenávist je to, co tě pohání
rána vedle... k vzteku dohání
cítím sílu, taky to cítíš
jenže už se do propasti řítíš

Vidím rudě, a chci jejich krev
příště? Zítra, ne, zrovínka hned!
Zradili tě asi tvoje city...
ne, spíš si nebyl natolik dost hbitý.

Cítím, jak krev ve spáncích mi buší
je mi jedno, co bude s mou duší
ta tvoje dávno peklu patří
voláš na mě "no jen jim to natři!"

voláš na mě: "nenávidím všechny
páč život nemoh sem mít tak pěkný
nikdy jsem si to nepřiznal
v sám sobě jsem se nevyznal
nehodlám se odvrátit od zla
a ne, aby i tys tam sklouzla!"

říkám: "kam patřím, dost dobře vím.
už kolik let vidím pod světlem stín.
Bála jsem se ho, ale je mi jasné
že nejlepší bude, když se světlo zhasne."
Autor The_blood_of_Kingu, 16.12.2008
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Unyle Pěl, démon zatracení, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké.. výstižné x)

19.12.2008 08:15:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí