Ráno

Ráno

Anotace: Ráno, které nepřichází...

Dívám se dívám nikdo kolem mě není,
snad neupadla má duše do hlubokého zapomnění.
Každý má splín a ukládá své těžké ruce v klín,
ruce slzy pokryté...
Kdepak je to krásné ráno ukryté,
co zlaté paprsky pohladí duši, usuší slzy
a náruč svou nám poskytne.
Ráno, co lásku touhu i žal nabídneš
kdepak jsi kdepak?
Ráno pod smutkem ukryté...
Autor meggen, 17.12.2008
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí