Jak?

Jak?

Anotace: když pocity zapomenuté, jsou znovu prožité, nastává zmatek

Podivně prázdný,
každý ráno sním,
jak křišťál jasný,
vzpomínky vidím...

Silueta ve světle,
a přicházím k ní...
zrazujuje mě podle,
srdce mi vlastní.

Tak jako v květ,
nemůže přivonět.
Jako listnatý strom,
jenž nocí rozťal hrom.

A dotek tak chladivý,
srdci se blíží,
její dotek překrásný,
neustále mě tíží.

Tíží jak nejtěžší trest,
láskou jsem vinen,
dříve protkán krásou hvězd,
pád v umrlý sen.

Jen vědět bych chtěl,
proč blízkost dvou těl,
a souznění duše,
může uvadnout tak jednoduše.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 18.12.2008
Přečteno 352x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, strašidýlko-střapatý, Quigleika, Jana M., WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, ač posmutnělá...*:)

08.05.2011 15:58:00 | PIPSQUEAK

ta posledni sloka je moc hezka

21.12.2008 11:53:00 | Lady_poezie

...nastává zmatek a smutek...

18.12.2008 16:41:00 | Quigleika

postrada to rytmus a pro mne i jiskru, je to takove utahane

18.12.2008 16:13:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí