Čekám na zázrak..

Čekám na zázrak..

Anotace: co jiného zbývá, než jen čekat...

Ďábelsky černá noc,
Rozprostírá se kolem,
Prodírá se stromem
Kmenem..

Nicota tě pohltí,
Než stačíš otevřít oči,
Zadusí,
Svět se stočí.

Čekám na zázrak,
Na znamení
Na světelný roj
Na hvězdný boj…
Autor Štířice, 18.12.2008
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty rýmy na mne pusobi dost nuceme , strojene, bohuzel mne to tolik nezaujalo

18.12.2008 15:54:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí