čas

čas

Anotace: ...

City mé,
na skřipec
uvázal čas,
učený to mistr
katovský,

chvilkami
bez Tebe,
prolévá duši mou
olovem žhavým,

aby umlčel
sténání mé,
snaží se
minutou přítomnosti Tvé,
tolik ostrou..
..
vyříznout
dar řeči mojí,

na kole věčnosti,
tyčí
z promarněného okamžiku,
každý úd
těla zemdleného
na tisíc kusů drtí,

však
i kdyby poslední vteřina
mi zbývala,
umírá se mi krásně..

..vždyt poslední myšlenka
tančí ve Tvém něžném obětí...
Autor chalcedon, 18.12.2008
Přečteno 290x
Tipy 9
Poslední tipující: 6thSun, Bíša, Psavec, kouzelníček, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, musel jsi spatřit opravdovou Lásku. Bohužel. Bohudík? Jen na malou chvilku…

18.12.2008 21:15:00 | kouzelníček

vyvstala mi před očima
mučírna...jak je to
silný text

18.12.2008 20:57:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí