Blázen nad blázny

Blázen nad blázny

Anotace: ...

Motáme se sem tam
jak kyvadla orloje,
každý z nás je sám
a nikdo nedojde pokoje.

Nač si lhát -
jsem samotář a egoista,
živé jsme porobili,
neživé otesali,
a ty jseš rád.

A bijeme slepce
svých vlastních snů,
ať chceš či nechceš
topíš se v moři dnů.

Nač si lhát -
jsi samotář a egoista,
živé jsme zavrhli,
sochy jsme převrhli,
a ty jsi rád.

Blázne nad blázny.
Autor voedor, 19.12.2008
Přečteno 254x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Mbonita, Mario de Janiero, KILLVIR alias woody jelen, enigman, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu dobrá, líbí se mi.

19.12.2008 19:20:00 | Psavec

...moc dobré psaní ST

19.12.2008 18:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí