Někdo jiný

Někdo jiný

Tam ve vlnách se ztrácím,
v peřejích se obracím.
Pozoruji déšť, stékající,
na lístcích proplétající.

Jak osnova vlasů.
Na okamžik spatřit
neviditelnou krásu.

A zase zaniknout.

Nemůžu dýchat, dusím se,
Děsím se! -Sebe-
Již nechci nic cítit!
Kdybych směl jít..

Však jsem sobec a mám umřít,
nežít nebýt, nežít.
Už bylo dost prázdných dní,
chci vejít v ten poslední.

Lídé srdci nejbližší,
dávno pryč to nejlepší,
nechali si moji duši.

I havrani si šelestí,
to moje trapný neštěstí,
že to je někdo jiný.

Ten, koho nesnesu.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 19.12.2008
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, strašidýlko-střapatý, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekny dilko

21.12.2008 21:03:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí