Beze mě...?

Beze mě...?

Anotace: "Pokud ze svého srdce vytrhnete někoho, kdo pro Vás hodně znamenal, jste to Vy kdo prohrál..."

Co uděláš az zjistíš,že nic nemáš..?
že už mě neznáš...
mé oči vůči tobě lhostejné jsou...
ledově tě probodnou...
když se spolu střetnou...

Zvládneš žít beze mě...?

Pamatuju si ten okamžik,
byl už to pro tebe jenom zvyk...
Věděl jsi, že tu pořád jsem...
Nocí i dnem...

Teď polštář voní jinak...
Pafrém vyprchal...

Jen jsi si se mnou hrál...
nebo jsi vážně o city bojoval..?

Skláníš se nad propastí temnou...
...prosíš
...Buď zas se mnou!
Autor Dev_LATea_princess, 22.12.2008
Přečteno 333x
Tipy 7
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Lilly Lightová, Hantec, Agniezka, Zasněný básník, Gabi
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O lásku se neprosí...o lásku se bojuje..:-)

20.01.2009 17:29:00 | Jahodová kopretina

Smutné, s toužebným přáním na konci. Tvá báseň je krásná.

16.01.2009 11:14:00 | Lilly Lightová

Pěkny, já se jenom bojím, že kolikrát i pravdivy.

25.12.2008 22:34:00 | Hantec

Moc hezký a.. smutný ..

22.12.2008 11:46:00 | Gabi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí