A kdyby

A kdyby

A kdybys mojí byla,
oči bych z tebe nespustil,
kdybys mi ruku dala,
už více bych ji nepustil.

A kdybys se mnou byla,
v náručí bych tě konejšil,
kdybys mi své tváře dala,
tak něžně bych je hladil.

A kdybys mě ještě chtěla,
polibky bych tě zahltil,
kdybys mi naději dala,
snad bych zase žil.

A kdybys se mnou mluvila,
slovy bych tě těšil,
kdybys mi duši dala,
snad bych ji pochopil.

A kdybys pro mě byla,
pro tebe bych byl,
kdybys mi srdce dala,
radostí bych jej plnil.

A..
Že to tak nemůže být?
No a?
Mohl jsem chvíli snít.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 22.12.2008
Přečteno 289x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, aura0, R., strašidýlko-střapatý, Jana M., Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...doufám jen že tvé myšlenky nežijou ze smutku jen,...

25.12.2008 12:27:00 | Quigleika

pekne dilko

22.12.2008 16:34:00 | strašidýlko-střapatý

Krásné snění, ať se splní!

22.12.2008 12:29:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí