Vykřičené dárky

Vykřičené dárky

Anotace: ...

(vz)dám se ti
celá porcelánová
zabalená
do plechovky od pistácií
vonící náhražkou
připomínající mořskou sůl

slaná jako slza
lemující
jednu
z lícních kostí

ovázaná
sněhově bílou mašlí
kolem krku

rozplakala jsem nebe
jedinou větou
o lásce

beze strachu
a s výčitkami svědomí

v bezvědomí
celá se ti (vz)dám
Autor ztracená, 22.12.2008
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, WhiteSkull, Kristine Clary-Aldringen, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na mě jde z toho úzkost. Takže více pohody zvlášť v této době.

22.12.2008 14:32:00 | ReLaXáToR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí