Všechno je špatně!?

Všechno je špatně!?

Anotace: .,. -., -., .,. No to je ale kravina..ale vypadá to tak. /Když jde poslední literák spát.

A hele, kočka,
jako z naší pohádky,
nepadá ani vločka.

A ptáci...zpívají...
WTF?!
Svým umem se netají.

Už je zase ráno.
Jdu spát.
To brzo no.

Venku není zima,
dívím se,
že je v noci tma.

Vše jak kdyby mělo zítra začít kvést.
A já?
Já se nechám smést..... PRYČ

To zas bude, "štědrej" den!
S panem kaprem.
Na konec roku vždy umírá jen.

Další hloupý sen.(A taky ten kapr)

Pssst....................

Ostřím do nicoty zrak,
nezapomínám,
mrak > vrah > vrak.

Báseň brak.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 23.12.2008
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, aura0, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí