A takhle to bude každý den.

A takhle to bude každý den.

Anotace: A takhle to bude každý den. A takhle to bude každý den. A takhle to bude každý den. A takhle to bude každý den. takhle to bude každý den. takhle to bude každý den. A takhle každý den. takhle každý den

Zlámaná srdce se nikdy nespraví,
tak kdo mi z vás napoví...
Co tohle ráno dělat mám...

Vlastně už je poledne,
na tom nesejde, ne!

Je to asi ta bolest nejhorší,
kterou jde cítit,
když se srdce na kousky roztříští,
pak nejde chtít...
Ještě tu být.

Jako stovky nožů, když zevnitř bodají,
na cáry ti srdce trhají.

A ty můžeš jen na zem upadnout,
v agonii zalehnout,
a snažit se dýchat,
modlit se ať už to přestane píchat.

Uklidnit se, falešnou lží,
že zas bude dobře, že se to zlepší,
že lidem na tobě záleží,
že bolest bude zase menší.

Pak utřít rychle slzy,
a doufat s lítostí,
že najdeš způsob brzy,
jak naplnit ho radostí.

Sám víš,
že zítra až se probudíš,
stejné obrazy v bolesti uvidíš.

A takhle to bude každý den.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 23.12.2008
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, Quigleika, kleopatra.sedma, klarass
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takhle to bude každý den ale muže se zmenit sen

25.12.2008 12:23:00 | Quigleika

Smutná básnička...Znám to,když někdo ublíží tak moc,že se cítíš,jak píšeš v básničce.Jen neztrácej naději a po všech těch dnech jednou ráno zjistíš,že je to pryč,uvidíš.Jen tomu musíš pořád věřit.

23.12.2008 13:25:00 | kleopatra.sedma

:(...

23.12.2008 13:18:00 | klarass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí