Závan větru

Závan větru

Anotace: ...

Slabý závan větru
rozhrnul mraky
a slunce se nakrátko
usmálo na svět
bezzubě
a mlčky.

Slabý závan větru
rozfoukal všude
tušení hudby v tichu
klasických harmonií
stálých
a neměnných.

Slabý závan větru
přinesl tušení
trávy pod zetlelým bahnem
ukryté hluboko
stálé
a neměnné.

Slabý závan větru
vykouzlil úsměvy
na tvářích neznámých
smutných a vědoucích,
bezzubých,
mlčky.
Autor voedor, 23.12.2008
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, enigman, Psavec, Simísek, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí