Dýchat

Dýchat

Anotace: Rychle vstát, a báseň psát, vnitřek ven dát. Z hluboka dýchat. Spát.

Další chvíle ustanula,
v ní má duše ustrnula...

To kapky... jen ty dopadají,
v parapet náš,
padají kapky na polštář.

Ach vzpomínky, mé, jsou ke mně,
takové...jasné..
tak zřetelné.
Víc než kruté.
/Odháním vás/

Kdo by čekal, že zase uroní,
srdce slzy pro ní,
po takové době,
bude a je ve mně.
/zbytečný čas/

Zoufalství mé vrcholí,
proč ztráta tolik bolí?

Ona jistě dávno neví,
že byl někdo takový.
Jako já...
/i láska snad umírá,/

A ústa má, se otvírají,
z nich prosba planá,
ať to ze mě vyndají...
/tak se zoufalství otevírá/

A víčka slaná,
jen stěží se zavírají...
/před světem./

Ne nechtěl bych být jiný,
jen nevím...
budu-li takový,
budu i dýchat?
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 24.12.2008
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, aura0, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

,,,překrásné...

25.12.2008 12:05:00 | Quigleika

Jen to nevzdávej, někde je jiná se kterou budeš šťastný a ona s tebou. Hodně štěstí

24.12.2008 18:21:00 | aura0

Někdy je smutno, ani zhluboka dýchat nepomáhá....ať je lépe!

24.12.2008 10:28:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí