Před popravou

Před popravou

Možná kleju, možná ne,
ale na tom nesejde.
Balvany se na mě valí,
hráze přede mne kdekdo staví.

Cítím se jak před popravou,
Proč se mi tady sakra musi všichni smát,

za chvíli šat můj servou
vždyť já stojím před popravou a přede mnou kat.
Autor Jan Václav Znojemský, 29.12.2008
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Evžen Bizon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí