Opilý ale ne alkoholem

Opilý ale ne alkoholem

Anotace: ....

Opilý ale ne alkoholem

Opíjím se s pravdou,
Trpkou sklenicí.
Opíjím se s lží,
Duhovým nektarem.

Jsem barman i host,
V baru na rohu.
Opilec co nemá dost,
Opilec jenž nemá odvahu.

Opřený o loket,
piji z láhve,
každá noc je jen dlouhý let,
pak přistání táhlé.

Úsměv pak potlesk,
Ne pro mne,
Jen pro pilota,
Vzít kufr a změnit linku.
Autor contionor, 30.12.2008
Přečteno 287x
Tipy 12
Poslední tipující: Quigleika, Holis, Mademoiselle Drea, 6thSun, Kapka, Lissa, Agniezka, Tacca, Mbonita, Linda Etschyick
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smekám...

03.01.2009 12:58:00 | Mademoiselle Drea

Mně se také líbí...

03.01.2009 12:52:00 | Kapka

moc dobře napsané

02.01.2009 10:17:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí