Není to tak

Není to tak

Anotace: je to špatně

Hvězdy překrásné, v krajině prázdné,
tam, kde místnost mráz plní,
lidská ubohost dává jiné, falešné,
tam srdce o nich sní.

V té zemi, krásu ubijí,
dříve byl posvátný kraj,
tam nevinnost se zabíjí,
i do duší ti zbraň daj.

Nač všechno čím jsem?
Tak zahodit to v dál,
o tomhle nesnil jsem,
já vše zde prohrál.

Se ctí to přijímám,
smrti, té se vysmívám,
v hrdou líc tu nastavím,
svůj pohled již nesklopím.

Ač každým svítáním, ne nikdy,
nikdy to neustane!
Každé noci voláním, kdy!
Kdy proměna nastane?

Duši svou v plamenech mám.

On myslel, že ho láska zachrání,
...v srdci nejvíc bolesti pramení,...
on těšil se, že milovat směl,
ví, že s ní umlknout měl.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 31.12.2008
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní..něco mě zaujalo...jen ještě nevím co...tip:-)

31.12.2008 21:09:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí